dissabte, 5 de setembre del 2009

VII Volta a Peu de Llutxent

5 de setembre 2009
REGLAMENT DE LA PROVA INCLOSA EN EL CIRCUIT DE CARRERES DE LA VALL D'ALBAIDA
L’Ajuntament de Llutxent organitza la VII VOLTA A PEU DE LLUTXENT, amb la col·laboració del Club d’Atletisme “El Xio”. Les diferents proves tindran lloc el dissabte 5 de setembre 2009.
A les proves tenen accés totes les persones que vulguen i puguen.L’horari i premis de les proves, les categories, les distàncies i el trofeus són les de les taules següents:
TEMPERATURA ESPERADA 27º . EL DIA SERÀ PRECIÓS PER MUNTAR AL CONVENT I ERMITA
LA CARRERA ES CEL.LEBRARÀ A LES 19 hores sobre una distància de 9.000 metres. L'EIXIDA SERÀ A L'AVINGUDA DEL POLIESPORTIU.
CATEGORIES__________EDAT_____________TROFEUS Junior m/f_________ 17 a 18 anys ____primer i 1ª classificada Sènior m/f_________ 19 a 34 anys______3 primers classificats Veterans-A m/f______35 a 44 anys______3 primers classificats Veterans-B m/f______45 a 54 anys______3 primers classificats Veterans-C m/f______> 55 anys________3 primers classificatsTROFEU ALS TRES PRIMERS CORREDORS/ES LOCALS, 4rt i 5é BOSSA OBSEQUI. TROFEU AL MÉS VETERÀ DE LA PROVA. ES DONARAN BOSSES ALS 10 PRIMERS CLASSIFICATS I A LES 10 PRIMERES CLASSIFICADES* Cap corredor podrà rebre més d'un trofeu.400 borses del corredor amb camiseta commemorativa, i altres regals que l’organització puga aconseguir, per als corredors que presenten el dorsal en meta.INSCRIPCIONS Gratuïtes:PODEU INSCRIU-RES EL DISSABTE FINS LES 18HORES 30', VOS ENTREGAREM EL DORSAL A L'INSTANT......... NO FALTES...Per a la prova ABSOLUTA les inscripcions seran ONLINE a la Web http://www.mancovall.com/circuitvalldalbaida.IMPUGNACIONSLes impugnacions sobre la classificació oficial o altres reclamacions que puguen haver-hi sobre el desenvolupament de la carrera es formularan abans de 30 minuts després de l’anunci oficial dels resultats, atenent-se a la següent normativa:1. Davant el Jutge de la carrera de forma verbal.2. Davant el Jurat d’Apel·lació per escrit i amb el pòsit de 60 euros (no reemborsables si la reclamació és desestimada). Les decisions del Jurat d’Apel·lació son INAPEL·LABLES.ALTRESHi haurà avituallament a la meitat i al final de la cursa en la modalitat de 9.000 m., també hi haurà servei mèdic i d’ambulància.Tot atleta que arribe a meta sense dorsal, no tindrà dret a classificació ni a obsequi.Hi haurà dutxes i bany lliure a la piscina del Poliesportiu i al camp de futbol municipal.Organitzadors, patrocinadors i col·laboradors no es fan responsable dels danys que en la participació de les proves es puguen ocasionar els participants o a terceres persones.Tots els participants, pel fet de prendre l’eixida, accepten la totalitat d’aquestes bases.L’organització es reserva el dret d’interpretar o modificar aquest reglament, però ho haurà de comunicar als participants abans de l’eixida. En qualsevol cas les normes d'aplicació seràn les publicades per l'organitzador de la proba a la Web http://www.llutxent.es/