dimecres, 28 de desembre de 2011

Grup d'entrenament

Hola a tots,
Ahir varem tenir una reunió del club i varem decidir que a partir del pròxim mes de Gener començarem a practicar el nostre esport preferit amb un entrenador personal. Deprés de diverses opcions varem triar a un xic del poble, Arcadio Margarit, que serà a partir del nou any qui s'encarregue de traure el màxim partit a les nostres capacitats físiques.
Arcadio és llicenciat en activitats físiques i de l'esport i també te la carrera de magisteri en educació física, com tots sabreu ha dedicat part de la seua jove vida a jugar al futbol i a entrenar a xiquets en aquest i altres esports, i ara amb la seua preparació i les nostres ganes començará ací al poble amb una altra activitat que esperem que funcione bé.
De moment ja tenim una dotzena d'inscrits a la llista d'interessats, entrenarem amb ell dos dies a la setmana (vesprada-nit) i a part ens farà un plà d'entrenament personalitzat atenent a les inquietuds i les capacitats de cadascú.
Per a poder començar a entrenar amb ell sols caldrà ser membre del club, que per a qui no ho sapiga és tant fàcil com dir-ho i pagar una quota de 10€ anuals, i fer-nos-ho saber.
Podeu ficar-se en contacte responent a aquesta entrada, enviant un mail al correu del club (atletismellutxent@gmail.com), a través del facebook, cridant a Lia (650416281) o simplement diguent-ho quan ens vegem pel carrer!!